TEKNOLOJİ

Twitter (X) çöktü mü? X'te neden akış yenilenmiyor

Twitter (X) çöktü mü? Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformuyla ilgili iddiaya göre kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geliyor. Görünüşe göre eski ismi Twitter olan sosyal medya platformu X'te erişim sorunu yaşanıyor. Sabah saatlerinde sosyal medya platformuna erişim sağlamaya çalışan X kullanıcıları, paylaşımlar yerine boş bir sayfa ile karşılaşıyor. Peki, Twitter (X) çöktü mü? X'te neden akış yenilenmiyor? İşte detaylar...

Abone Ol

Twitter (X) ile ilgili son durum ve Twitter (X) çöktü mü? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Çünkü dünya çapında çok sayıda kullanıcının, sosyal paylaşım ağı olan Twitter'da sorun yaşandığına dair raporlar gönderdiği söyleniyor. Peki X çöktü mü, X'te nasıl bir sorun yaşanıyor? 21 Aralık 2023 X'e ne oldu?

TWITTER (X) ÇÖKTÜ MÜ?
Kesintileri takip eden web sitesi downdetector'deki verilere göre, kullanıcı raporları Twitter'da problemlerin olduğuna işaret ediyor.

TWITTER (X) NE ZAMAN DÜZELECEK?
Twitter (X) tarafından söz konusu problemin neden yaşandığına bir açıklama gelmedi. Ancak sorunun kısa sürede çözülmesi bekleniyor.