Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, dün Boğazlıyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan öğrencilerin durumunun iyi olduğunu söyledi.
Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, dün Boğazlıyan ilçesinde talihsiz bir trafik kazası meydana geldiğini ve 25 öğrencinin yaralandığını belirterek, "Öğrencilerimizden şuanda 5'inin Yozgat Devlet Hastanesinde birinin ise Kayseri'de tedavileri sürüyor, diğer yaralanan öğrencilerimizin tamamı taburcu edilmiştir. Tedavi altında olan öğrencilerimizin durumu iyi, sık sık ziyaret edip öğrencilerimizin sağlık durumları hakkında bilgi alıyoruz. İnşallah kısa sürede bu öğrencilerimizde taburcu edilerek derslerine başlayacaklar" dedi.
Boğazlıyan'da meydana gelen trafik kazası dışında okulların ikinci yarı yıla sorunsuz olarak başladıklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Kuş, "İnşallah bu tür kazalar bundan sonra bir daha yaşanmaz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kazasız belasız olarak eğitim öğretimini tamamlar" diye konuştu.
Okul sütü projesi kapsamında bazı illerde süt dağıtımının başladığını Yozgat'ta da Cuma günü dağıtım yapılmasının planlandığına değinen Milli Eğitim Müdürü Kuş, "Bir aksilik olmazsa cuma günü okullarımızda süt dağıtımı yapılması planlanmaktadır. Cuma günü yetişmezse Pazartesi gününden itibaren süt dağıtımı kesin olarak başlayacak" ifadelerini kullandı.
(ÖE-AÖ-Y)

12.02.2013 15:32:01 TSI

Editör: Wan Haber