YOZGAT - Yozgat Çalışanlar Derneği (YOÇAD) Başkanı Adem Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri Muarrem ayı münasebetiyle Alparslan Türkeş Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek aşure ikram etti.

Dernek Başkanı Adem Atmaca, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, yaşlılara her zaman gereken değerin ve önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Türk toplumunun en önemli katmalarının başında aile çekirdeğinin geldiğini belirten Başkan Atmaca, "Bizler toplum olarak örf, adet ve geleneklere bağlı bir millete sahibiz. Bizi diğer ülkelerden ayıran en büyük özelliğimiz de bu aile bağlarıdır. Bu kapsamda bizde dernek olarak Muharrem ayı dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onlarla sohbet ederek gönüllerini aldık ve birlikte aşure yedik. Bu tür ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecek. Bizlerde bir gün yaşanacağız. O yüzden bu bilinçle hareket ederek yaşlılarımıza gereken sevgi ve saygıyı göstererek sahip çıkmalıyız." dedi.

Huzurevi sakinlerinin sadece ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğunu söyleyen Atmaca, devletin bütün ihtiyaçlarını karşıladığı yaşlıları ziyaret etmenin onlarla sohbet etmenin en büyük mutluluk olduğunu ifade etti.
CİHAN

Editör: Wan Haber