Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi girişinde bulunan rampaya hızlı bir giriş yapan otomobil sürücüsü, hızını alamayınca köprübaşındaki resmi plakalı bir iş aracına çarptı. Köprübaşında, karşı yönden gelen bir araca yol vermek için bekleyen iş aracı sayesinde Tunca Nehri'ne uçmaktan son anda kurtulan otomobilin içindekiler kaza sonrası büyük panik yaşadı.
Kanuni Köprüsü girişinde özel bir otomobil ile resmi plakalı bir iş aracı arasında meydana gelen trafik kazasında otomobilde maddi hasar oluştu. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi girişinde bulunan rampaya hızlı bir giriş yapan 22 RH 553 plakalı araç sürücüsü, rampa inişi hızını alamayınca Kanuni Köprüsü girişindeki resmi plakalı bir iş aracına çarptı. Kazanın meydana gelmesiyle birlikte otomobil içerisinde bulunan 4 kişilik aile büyük panik yaşarken kaza sonucu otomobilde sadece maddi hasar oluştu.
Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken otomobildeki aile ayakta sağlık kontrolünden geçirildi. Polis ekipleri de kazayla ilgili tutanak tuttu.
(ORA)

07.01.2013 15:07:25 TSI

Editör: Wan Haber