Özel bir TV kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran "Yetenek sizsiniz" ekibi gece yarısı Edirne'ye gelerek ciğer yedi. Yetenek sizsizin proğramının yarı finalinin bir bölümünün Trakya Üniversitesi Balkan Kongre merkezinde çekileceği öğrenildi.
Yetenek sizsiniz proğramının yarı finali Perşembe ve Cuma günleri Balkan Kongre merkezinde çekilecek. Proğram hazırlıkları için Edirne'ye gelen ve aralarında sunucu Alp Kırşan'ında aralarında bulunan ekip gece yarısı Edirne'ye geldi ve ilk işleri Edirne'nin meşhur tava ciğerini yemek oldu. Yönetmen, güvenlik ve sunuculardan oluşan 10 kişilik ekip Edirne ciğerini çok sevdiklerini ve Edirne'ye gelir gelmez ciğer yemek istediklerini ifade ettiler.
Proğram ekibini konuk eden Bizim Ciğer işletme sahibi Adem Hüseyinca, "Yetenek sizsiniz ekibi gece yarısı gelerek işletmemizde ciğer yediler. Proğramın sunucusu Alp Kırşan daha Edirne'ye girmeden aradı ve ciğerleri hazır etmemizi istedi. Edirne ciğerini çok sevdiklerini belirten ekip ciğerlerini yedikten sonra dinlenmek üzere ayrıldılar" dedi.

16.01.2013 16:11:36 TSI

Editör: Wan Haber