Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, 13-16 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacak bölge şampiyonasına katılmak için Nevşehir'e hareket etti.
Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybol takımını Nevşehir'e hareket öncesi ziyaret eden Yerköy İdman Yurdu Spor Kulübü ve Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Çelik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Nevşehir'deki müsabakalarda birinci oldukları takdirde ayrıca her oyuncu için birer çeyrek altın ödülü de vereceğini belirten Çelik, bununla da kalmayıp takım içerisinden üniversiteyi kazanan sporculara eğitimleri süresince kendi şirket bütçesinden burs vereceğini söyledi. Bölge birinciliği müsabakalarının Yozgat'ı dolayısıyla Yerköy ilçesinin tanıtımına önemli katkılarının olacağını ifade eden Çelik," Nevşehir'de yapılacak müsabakalarda Yerköy'ün adını birincilikle duyuran öğrencilerimize ve öğretmenlerine yaz tatilinde Antalya'da bir tatil beldesinde bir haftalık tatil sözü veriyoruz" dedi.
Yerköy'de sporu başarılarıyla hak ettiği yerde görmek istediklerini dile getiren Çelik,"Okul takımlarından Yerköy İdman Yurdu Spor bünyesine değişik branşlarda sporcu alarak ilçemizi sporun her dalında temsil etmek istiyoruz. Gençlerimize spor konusunda her türlü fırsatı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah ilçemizden her spor dalında başarılı sporcular yetiştireceğiz" diye konuştu.
(ÖE-ZB-Y)

12.02.2013 17:58:48 TSI

Editör: Wan Haber