Umut Gazetesi Muhabiri Şener Alevci, Koçarlı genelinde halkın istekleri, Büyükşehir beklentilerini ve halkın Koçarlı İlçesinde kimi Belediye Başkanı görmek istedikleri yönünde 10 bin kişi üzerinde anket çalışması başlatıyor.
Ankette, Belediye başkanlarının durumlarını gösteren sonuçlar, ile vatandaşın Büyükşehirden beklentisini ve Belediye Başkanından istekleri ilgili yol haritası belirlenecek.
Ankette Koçarlı merkez, iki belde ve 45 köy halkını kapsayan yaklaşık 10 Bin kişinin görüşünün alınacağını belirten Alevci, şu bilgiyi verdi: "10 bin çok büyük bir rakam. Koçarlı genelinde bu kadar geniş kapsamlı bir anket çalışması yapılmadı. Yapacağım anket çalışması ile Belediye Başkanı adaylarına ışık tutmak ve halkın isteklerini dile getirmektir. Yaptığımız bu kamuoyu araştırması ile ilçemizdeki tabloyu görmek istiyoruz. İlk defa Koçarlı tarihinde, kamuoyu araştırması ile halkın nabzını tutmaya çalışacağız. Adaylarımızın sevilip sevilmediğini ya da aday adaylarımız arasından hangisinin en çok popülariteye sahip olduğunu önceden test edeceğiz. Mevcut Belediye Başkanlarımızın karnesini çıkartarak,yaptıkları hizmetlere vatandaşlarımızın nasıl baktığını göreceğiz"
HEDEFİM 10 BİN KİŞİYE ULAŞMAK
Hedefinin 10 Bin kişiye ulaşmak olduğunu belirten Umut Gazetesi Muhabiri Şener Alevci "Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz?" şeklindeki başka bir soruyla da "Zemin yoklama yapacağız. Yaklaşan yerel seçimlere hazırlık sürecininde halkın beklentilerini gazetemizde okurlarımızla paylaşarak seçilecek olan Belediye Başkanına ışık tutacağız" diye konuştu.
(MB-İK)

21.01.2013 13:31:55 TSI

Editör: Wan Haber