Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret etti.
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret eden Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız, hastanenin genel durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özden de, görevle başlayan yeni hastane yönetiminin kendilerine yaptıkları nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çubuk ve belediye çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. İlçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte bir uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatan Başkan Özden, "Bizler hizmet için buradayız, amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek ve bunu en iyi şekilde yapabilmektir. Bunun için de her konuda bir birimizle uyum içerisinde çalışmalıyız" dedi.
Başkan Özden'in düşüncelerine katıldığını ifade eden Sarıyıldız, "Göreve vatandaşa hizmet etmek için geldik, hastanemizin her gün daha iyi hizmet verebilmesi için sizlerinde desteği ile elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bakanlığımız halka hizmet konusunda büyük bir irade göstermektedir" diye konuştu.
Hastanede eksiklerin giderilmesi noktasında çalışmalar yaptıklarını kaydeden Sarıyıldız, zaman buldukça da yeni yönetim olarak ilçedeki idarecilere nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını sözlerine ekledi.
(DY-ÖZ-Y)

30.11.2012 13:26:54 TSI

Editör: Wan Haber