İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yatsı namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Doğan son olarak Tavşantepe Mahallesi Şirinevler Camii'nde yatsı namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Şirinevler Camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Doğan'a İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.
Yatsı namazını vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Doğan namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve önerilerini dinledi. İstek ve önerilerini samimiyetle Başkan Doğan'a ileten vatandaşlar ile Başkan Doğan'ın samimi sohbeti dikkatlerden kaçmadı. Sohbet sırasında mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar çift taraflı yapılan araç park sorununa dikkat çektiler. Cami cemaatinden 55 yaşındaki emekli Halis Dedekoç, "Bu bölgede ara sokaklarda tırlar park ediyor. Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlardaki bariyerleri bile söküp kaldırıma araç parkedenler var. Bu durumdan çok şikâyetçiyiz" dedi. Bu sorun ile bizzat ilgileneceğini ve ilgili kurumlara ileteceğini söyleyen Başkan Doğan mahallede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette vatandaşlar Başkan Doğan ve İzmit Belediyesi'nin çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getirdiler. Mahalle sakinleri çeşitli bölgelerde kurulan çorba çeşmelerini çok beğendiklerini söyleyerek Şirinevler bölgesine de çorba çeşmesi kurulmasını istediler.
(MA-MA)

05.02.2013 11:58:40 TSI

Editör: Wan Haber