Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve üyeleri, Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi'yi ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve üyeleri, Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi'yi ziyaret etti. Van Genç Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Meral Ayhan ve beraberindeki kadınları kapıda karşılayan Abi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Van Belediyesi'nin kentteki tüm kurumlara kapılarının açık olduğunu belirten Abi, tüm kurumlara eşit bir mesafede yaklaştıklarını söyledi. Yeni seçilen Van Kadın Girişimcileri Kurulu Yönetimi'nin her zaman yanında olacaklarını aktaran Abi, "Van Belediyesi olarak ellimizden gelen tüm destekleri her zaman sunacağız. Kurumunuzun burada olması gerçekten memnuniyet vericidir. Kurumunuzun önerileri ve talepleri bizim için önemlidir. Halkımızın yararına olan her şeye belediye olarak destek vermeye hazırız.
Belediye olarak kıt imkânlarımıza rağmen kentimiz için elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Van Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Meral Ayhan ise, yönetim kadrolarının yeni olduğunu belirterek, bu amaçla kentteki tüm sivil toplum örgütleri ve ileri gelen kurumlarla hareket edeceklerini söyledi. Büyükşehir olan Van'ın kadınlara daha fazla yer, yaşam ve çalışma koşullarının oluşturulması gerekliliğini ifade eden Ayhan, daha sonra Abi'yi yapacakları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine davet etti.
(MSA-Y)

13.02.2013 12:05:43 TSI

Editör: Wan Haber