Ak Parti Üni Ak Nazilli Birimi, İsabeyli Belde Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim'e ziyarette bulundu.
Üni Ak Temsilcisi Ese Canpınar Ak Partili belediye Başkanı Erim'in yarınların teminatı olan Genç nesle verdiği değerden ötürü teşekkür etti.Canpınar burada yaptığı konuşmada Başkanımız sadece İsabeyli'yi değil, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla hizmet ediyor. Üni Ak birimi olarak her zaman yanındayız. Bundan sonraki çalışmalar da kendisine başarılar dileriz dedi.Başkan Erim'in başarılı çalışmalarını ve yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini ifade eden Canpınar ziyaret sırasında yönetimde bulunan arkadaşlarının kendi elleriyle işlemesini yaptığı bir de seramik tabak hediye etti.
Gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim AK Partinin kurulduğu günden itibaren hizmetin adresi olduğunu kaydederek "AK Parti, kurulduğu ilk günden itibaren millete hizmeti ilke edinmiştir. Ülkeyi, insan hakları, özgürlükler ve ileri demokrasi noktasında çok farklı bir duygu ile ileriye taşımayı arzu etmiştir. Bu hedefi de teşkilatı aracılığı yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Sizler de böylesi büyük bir hedefe gönül, koymuş yürek koymuş arkadaşlarımızsınız bizler de her zaman için sizlerin yanınızdayız" diye konuştu.
Ziyarette Ese Canpolat'ın yanı sıra Ömer Koray Bilgiç, Nesibe Kaşlı, Aykut Acar, Erdal Verir ve Mehmet Gürkan Tığlıoğlu bulundu.
(MB-İK)

18.12.2012 16:25:36 TSI

Editör: Wan Haber