Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu yemeğine katılan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, 'Yaşlılar Evi' kuracaklarını açıkladı.
Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Meral Özdemir ile yüze yakın yaşlı vatandaş katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı, yaşlıları masalarında tek tek ziyaret ederek, karanfil hediye etti. Başkan Yazıcı yemekte yaptığı konuşmada 'Yaşlılar Evi' kuracaklarını müjdeledi. Yaşlı vatandaşlara hizmetin dini ve insani bir sorumluluk olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı, "Sizinle geçirdiğimiz her zaman bizim için çok kıymetli. Sizinle daha çok birlikte olacağımız, büyüklerimizin başta akranlarıyla bir araya geleceği 'Yaşlılar Evi' yapacağız. Yaşlı vatandaşlarımızı sabah evinden alıp Yaşlılar Evi'ne getireceğiz, akşam yine evine bırakacağız. Yaşlı vatandaşlarımız, Tuzla'da kendini yalnız hissetmeyecek. Biz, yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Yazıcı, en mutlu olduğu hizmetin Gönül Elleri Çarşısı hizmetleri olduğunu vurgulayarak, "Ben Gönül Elleri Çarşısı'nın hizmetini, diğer hizmetlerimizin üzerinde tutuyorum ve en çok Gönül Elleri'nin hizmetiyle mutlu oluyorum. Gönül Elleri Çarşımızın hizmet kapasitesini arttıracağız" şeklinde konuştu.
Yemeğe katılan Nizamettin Acır isimli vatandaş, "1 yıldır sokağa çıkamıyordum. Sizin sayenizde dışarı çıktım" diyerek Başkan Yazıcı'ya teşekkür etti. Program, Psikolog Şükran Çeken'in yaşlı vatandaşlarla sohbetiyle sona erdi.
(HÇ-ET-MO-CC-Y)

21.02.2013 11:51:26 TSI

Editör: Wan Haber