İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cengiz Şensoy ile Türkçe öğretmeni olan Bilge Başdinç, düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdiler. Ekip arkadaşları tarafından görev midibüsü ile Tuşba Belediyesi'ne getirilen damat ile gelin, resmi kıyafetli polis memurları tarafından coplarla oluşturulan kalkanın altından geçirilerek nikah salonuna alındılar. Çiftin nikahını kıyan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, evlilik cüzdanını nikah şahitliği yapan gelinin arkadaşı Ceylan Antika'ya vererek geline takdim edilmesini istedi.


Çiftlere nasihatlerde de bulunan Başkan Özgökçe, belediyeler olarak birçok işi yaptıklarını, ama işin en huzurlu olan ve kendilerini en çok sevindiren belediyeciliğin bu kısmı olduğunu kaydetti. Böyle çiftlerin sayısı arttıkça, insanların mutlu anlarına şahitlik ettikçe daha da mutlu olduklarını belirten Başkan Özgökçe, "Belediyemiz yeni kurulmakla beraber özellikle toplumumuzun dinamiği olan yeni yuvaların kurulması, huzurlu bireylerle daha da güçlü bir toplum meydana gelebilmesi adına bu tür faaliyetlerde de bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

 


Kıyılan nikahın ardından damadın ekip amiri Murat Alp, takı yerine damat ile geline kelepçe taktı. Kelepçe takılan gelin ile damat, arkadaşları tarafından patlatılan konfetiler eşliğinde salondan çıkarılarak tekrar getirildikleri midibüse alınarak götürüldü.

Editör: Wan Haber