Kahramanmaraş Belediyesi'nin düzenlediği yarışmada Kompozisyon dalında Türkiye ikincisi olan Osmaniyeli 8. Sınıf öğrencisi Engin Can Tuğsat, Osmaniye'nin gururu oldu. Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Vali Yardımcısı Ali Çağlar ile birlikte Cebelibereket Ortaokulu'na giderek öğrenciyi, öğretmenini ve okul müdürünü başarıdan dolayı kutladı.
Kılıç, "Öğrencimiz Kahramanmaraş Belediyesi'nin düzenlediği milli mücadeleyi anlatan yarışmada kompozisyon dalında Türkiye ikincisi oldu. Kara Haber başlıklı kompozisyon yazısı ile yarışmaya katılan 265 kişi arasında Türkiye ikincisi olan öğrencimizi, öğretmenini ve okul müdürünü kutluyorum" dedi. Vali Yardımcısı Ali Çağlar da Engin Can Tuğsat ve öğretmenini tebrik ederek, bu başarının Osmaniye için gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Yarışmada Türkiye ikincisi olan Engin Can Tuğsat'a bin 500 TL para ödülü ve Türkçe Öğretmeni Emine Hilal Coşkun'a dizüstü bilgisayar hediye edildiği ve okul müdürü Hatice Güntürkün'e de Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tarafından plaket verildiği bildirildi.
(ACK-AKL-Y)

12.02.2013 14:06:28 TSI

Editör: Wan Haber