Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Op.Dr. Sabri Taşçıoğlu, düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarına hastane hakkında bilgi verdi.
Kahvaltı programına Başhekim Yardımcısı Dr.Elif Tuna, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Murat Yazgan,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazlı Öz, Müdür Yardımcısı Numan Fikret Demirci ve Müdür Yardımcısı Ahmet Düz katıldı.
Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sabri Taşçıoğlu, yaptığı konuşmada; "Hastanemizin açılışı yapıldığı günden bu zamana yaptığımız çalışmaları siz basın mensupları aracılığıyla halkımıza duyuruyoruz" dedi. 300 yataklı yeni hastanenin 72.500 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 46.948 metrekare kapalı alana sahip olduğunu anlatan Op.Dr.Sabri Taşçıoğlu, şunları söyledi: "Hastane binamızda 300 kişilik konferans salonu, 400 kişilik yemekhane, 440 araçlık otopark mevcuttur.Ayrıca, 108 adet iki kişilik,70 adet tek kişilik hasta odası, 13 özürlü ve 14 adet suit oda bulunuyor. Yeni hastane binamızda 14 yataklı 2.seviyede genel yoğun bakım,6 yataklı 1.seviye koroner yoğun bakım, 4 küvöze sahip 1 basamak yenidoğan bakım ve 5 yataklı 1. seviyede nöroloji yoğun bakım ve ameliyathane ile hizmeti verilmektedir. Hastanemiz bölgemizde büyük bir yükü taşıyan bir hastane ve hızla gelişen,büyüyen Turgutlu için büyük bir kazanımdır.Hastanemizde şu an itibari ile doktor sıkıntımız yoktur. Hastalarımızın sıkıntılarını en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.''
Taşçıoğlu ayrıca, basın mensuplarının 10 Ocak Dünya Çalışanlar Gününü kutlarken "Bizi hiç yalnız bırakmayıp hep destek olan siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(İLK-HO-Y)

08.01.2013 13:00:58 TSI

Editör: Wan Haber