Tekirdağ AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca İlçe Sosyal İşler Birimince düzenlenen program kapsamında Yavuz Mahallesi sakini engelli genç Aykut Garip'i ziyaret etti.
Tekirdağ AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, geçirdiği kaza sonucu engelli kalan Yavuz Mahallesi sakini 15 yaşındaki engelli genç Aykut Garip'i ziyaret etti. Emrah Tunca ziyarette yaptığı konuşmada, Aykut Garip ile İlçe Sosyal İşler Birimlerinin düzenlediği proje kapsamında ilk kez iletişime geçtiklerini sonraki günler karşılıklı ilginin devam ettiğini aktardı.
Engelli gencin geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ettiğini ve sonrasında İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldığını hatırlatan Tunca, "Genç arkadaşımız İlçe Başkanlığımızda bizi ziyaret etmişti. Biz de onu evinde ziyaret ederek iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Aykut ile hasbihal ettik. Halini ve hatırını sorduk. İhtiyacının olup olmadığını sorduk." dedi.
Ziyaret dolayısıyla engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, engelli vatandaşların önemsenmeye ihtiyaçları olduğunu, engeller kaldırıldığında çok şeyin başarılacağını umduğunu belirterek, "Parti olarak ülkemizde yaşamını sürdüren 8.5 milyon engelli vatandaşımıza yönelik önemli hizmetleri hayata geçirdik. Sağlık, istihdam, eğitim ve evde bakım gibi temel hizmetlerde önemli çalışmalar hayata geçirildi. Engelli kardeşlerimiz için şartlar el verdiğince parti olarak hizmetimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.
Engelli genç Aykut Garip ise ziyaret dolayısıyla memnuhiyetini dile getirdi. Başkan Tunca ile samimi bir konuşma gerçekleştiren Aykut Garip kendisine teşekkür etti.

05.02.2013 08:50:48 TSI

Editör: Wan Haber