ADIYAMAN - TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette, Tut ilçesine yapılacak TOKİ konutlarının son durumu değerlendirildi.

Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat'ın da hazır bulunduğu görüşmede Tut ilçesi, Reşadiye Mahallesi'ne yapılacak 80 konutun 2 1 şeklinde olacağı ifade edildi. Konu ile ilgili Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Yerel seçimler öncesi, Tut halkına söz verilen TOKİ konutlarının yapımı gerçekleşiyor. Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat ve AK Parti Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk'ün ısrarlı gayretleri sonucu yer tespit çalışmaları tamamlandı." dedi.

Konutların yapım çalışmasını TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ve Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat ile birlikte değerlendirdiklerini ifade eden Erdoğan, "Önümüzdeki günlerde 80 konutun ihalesi yapılacaktır. Verdiğimiz sözleri bir bir gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyor, Adıyaman milletvekilleri ve AK Parti teşkilatımızla birlikte çalışıyoruz. Bu konut projesi ile Tut ilçemiz daha da büyüyecektir. TOKİ konutlarının depreme dayanıklı, düzenli ve estetik açıdan şık olması ilçenin görünümünü daha da güzelleştirecektir. Tut ilçesinde yaşayan kardeşlerimle bu müjdeyi paylaşıyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. CİHAN

Editör: Wan Haber