20122013 Eğitim-Öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödül süreci uygulama yönergesi kurum dalında Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci, ekip dalında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Kırklareli kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü oldu.
Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği TKY alanında katılan okullarımız arasında yapılan değerlendirme sonucunda kurum dalında Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci olurken, ekip dalında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birinci oldu" dedi.
Kırklareli'de birinci olan okulları Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirerek Türkiye genelinde yapılacak olan değerlendirme sonucunda başarılı okullar seçileceğini belirten Korkmaz,
" Bakanlığımız tarafından 20122013 Eğitim-Öğretim yılı TKY ödül süreci uygulama yönergesi kurum dalında Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci, ekip dalında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Kırklareli kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü oldu. Her tür alanda, her türlü faaliyette en önde olmak, en başarılı olmak hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda da hepinize teşekkür ediyorum. İlimizi eğitimöğretimde genel olarak değerlendirdiğimizde iyi durumda. Hayat Boyu Öğrenmeye katılım açısından Türkiye'de dört bölgeden birinci sırada" dedi.
Konuşmanın ardından dereceye giren okullara plaket teşekkür belgesi verilirken, projeye katılan okullara katılım belgesi verildi.

20.02.2013 17:55:10 TSI

Editör: Wan Haber