Türkiye Futbol Federasyonu Kadın futbolu Çalışma Grubu Kdz. Ereğli'de toplandı. Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Kadın Futbolu Çalışma Grubu toplantılarının dördüncüsü Kdz. Ereğli'de Grand Ereğli Otel'de gerçekleştirildi.
29-30 Ocak 2013 tarihlerinde yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Futbolu Müdürü Erden Or, Eğitim Müdürü Yücel Uyar, Eğitim Sorumlusu Emir Şiranlı, U-17 Kadın Milli Takım Teknik Direktörü Talat Tuncel, TFF Antrenör Eğitimcisi Müjdat Yetkiner, İletişim Eğitmeni Mehmet Özçağlayan ve Kadın Milli Takımlar Mentörü Arzu Alkan ile Kadınlar 1. Lig'inde yer alan kulüplerin antrenörleri katıldı.
Beyçayırı Stadı'nda da uygulamalı toplantı yapan Kadın Futbolu Çalışma Grubu Üyeleri daha sonra Kdz. Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konuklarına Kdz. Ereğli hakkında detaylı bilgi verirken, TFF Antrenör Eğitimcisi Eski Fenerbahçeli Milli Futbolcu Müjdat Yetkiner ise Karadeniz Ereğli'yi gezme fırsatı bulduğunu belirterek çok beğendiğini ifade etti. Başkan Posbıyık konuklarına Ereğli'yi tanıtıcı çeşitli hediyeler takdim etti.
(HH-OA-Y)

30.01.2013 13:29:30 TSI

Editör: Wan Haber