TEKZEN'nin 91. mağazası Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi İsmetpaşa Mahallesi, Levent Caddesi, Atıcı Spor Kompleksi karşısında açıldı.
Geniş katılımın gözlendiği açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, TEKZEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, TEKZEN Pazarlama Direktörü Toygar Barut, TEKZEN Yöneticileri'nden Hasan Şener Bilgi, Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Sekmen, Mustafa Serat ile Aziz Özkan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili ile davetliler katıldı. Protokol üyelerinin hep birlikte 'hayırlı olsun' temennisiyle kurdele kesilerek hizmete açılan mağaza açılışın ardından davetliler tarafından gezildi.
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "TEKZEN yurtdışına da açılmış bir Türk Markası. Böyle bir mağazanın da Kapaklı'da açılması ayrı bir onur. Mağaza kendisini gerek Türkiye'de gerekse yurtdışında kanıtlamıştır. Yerli malların çoğunlukta olduğu bu mağazalarımızla gurur duyuyoruz. Bizler de bu tür mağazalarımıza sahip çıkarak alışveriş yapmalıyız. TEKZEN'e yatırımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. 2008 Yılında bir banka müdürü Kapaklı'ya şube açacaklarını ancak kar elde edip etmeyeceklerinden endişe ettiklerini söylemişti. Kar özel sektörde çok önemli. Özel sektör de kazandıkça Kapaklı'mıza yatırım yapar. Bu nedenle bu tür mağazalarımıza sahip çıkmalıyız. " diye konuştu.
Öte yandan Kapaklı'daki nüfus artışına değinen Mandalı, "Şu an ÇOSB'de 25 fabrika inşaat halinde. Bunların tamamlanmasıyla birlikte de 2013 yılı içerisinde 10 binin üzerinde kişi istihdam edilecek. Kapaklı'mız adına tekrar hayırlı olsun.'' Dedi.
Mandalı'nın ardından sözü devralan TEKZEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, 1985 yılında Türkiye'de açılan sektörün ilk markası olduklarını söyleyerek "45 şehirde faaliyet gösteriyoruz. 91. mağazamızı Kapaklı'ya açtık. Trakya Bölgesi'nde bu mağazamız 5'inci oluyor. Romanya, Irak gibi ülkelerde de mağazalarımız var. Az önce önüme çıkan bir arkadaşımız Gürcistan'a ne zaman mağaza açılacağını sordu, bununla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Bun yanında bizler de sektörde yurtdışında faaliyet gösteren bir Türk Markası olarak çalışanlarımızın formalarının kollarına Türk Bayraklarını koyacağız.'' Şeklinde konuştu.
Gigin şunları söyledi: "Kapaklı'ya mağaza açma konusunda ilk zamanlarda tereddütlerimiz vardı. Ancak, Kapaklı'da çok sayıda tedarikçimiz var. Kapaklı'nın nüfus istatistiklerine de bakarak mağazımızı açmaya karar verdik. Bizlerin TEKZEN olarak da 'müşteri daima haklıdır, müşteriye sadece ihtiyacı olanı satmak, eğitimeğitimeğitim' olmak üzere bir kalite anlayışımız var ve bunların dışında asla hizmet vermiyoruz. Tüm Türkiye'deki mağazalarımızda fiyatlarımız aynıdır, asla birbirinden farklılık göstermez. 80 bin ürüne sahip olan bir marka olarak, buradaki 1000 metrekarelik alanımızda 5 bin 500 ürün yelpazesini müşterimize sunuyoruz. Hayırlı bir günde açılışı yaptık. Allah mahcup etmesin.'' Program güzel temennilerin sunulmasıyla sona erdi.

(MAA)

02.02.2013 12:39:08 TSI

Editör: Wan Haber