Erzurum'un Tekman İlçesi'nde taşımalı eğitim hizmetine veren servisler denetlendi.
Köylerden ilçe merkezine taşımalı olarak gelen öğrenci servisleri Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aile Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Uğur Budak, Başkan Yardımcısı Nesih Diklitaş ve üye Köroğlu Öztürk tarafından okul bahçesinde denetlendi. Yapılan kontrollerde 28 servis aracında ilk yardım çantası, yangın tüpü, zincir, çekme halatı, takoz ve lastiklerin kışlık olup olmadığı kontrol edildi.
Başkan Budak, servis araçlarında herhangi bir eksiğin olmadığını belirlediklerini belirterek araç sürücülerine teşekkür etti.
Okul Aile Birliği Başkanı Gafur Şakioğlu, "Okulumuzda herhangi bir eksiklik olması durumunda mücadele edip eksikleri gidereceğiz" derken, Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Budak, "Bu öğrenciler bizim geleceğimizdir. Bugünün çocukları yarının büyükleridir. Öğrencilerimizin daha huzurlu bir eğitim alması için gereken ne ise yapılacaktır. Herhangi bir eksik hizmet olduğunda veya bizleri aşması durumunda gerektiğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Kaymakamımıza durumu bilderek yardım isteyeceğiz." diye konuştu.
(AUB-AT-Y)

04.01.2013 15:24:26 TSI

Editör: Wan Haber