Tekden Koleji okullar arası küçük kızlar masa tenisi turnuvasında il birincisi oldu.
Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen tenis turnuvasında Tekden birinci oldu. Tekden Koleji'nde düzenlenen törende başarılı olan Rabiatül Şahiner, Burçin Mermer, Özge Ural ve Beyza Uğraş'a madalyalarını Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan verdi.
Kupa töreninin ardından konuşan Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan, "Sevgili öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Büyük bir çalışma sonrasında güzel bir başarı gösterdiler. Kayseri'de 3 yıldır birinci oluyoruz ve Kayseri'yi Türkiye çapında temsil ediyoruz. Geçen yıl da öğrencilerimiz Türkiye şampiyonasında çok güzel başarı elde ettiler ve Türkiye ikincisi oldular. Kayseri'de oynadıkları maçları hiç kaybetmeden kazanıyorlar. Bu seneki dileğim de inşallah Türkiye şampiyonasında hiç maç kaybetmeden Türkiye birinciliği elde ederler. Ben öğrencilerimizin şampiyonluk kupasını Kayseri'ye getireceklerine yürekten inanıyorum" dedi.
Kupayı kazanan öğrenciler ise, 3 yıldır il birincisi olduklarını belirterek, oynayacakları Türkiye şampiyonasında birinci olmayı hedeflediklerini söylediler.
(OD-ZB-Y)

14.01.2013 10:30:52 TSI

Editör: Wan Haber