Kendilerini 'Şeytanlar Grubu' olarak adlandıran Mersin İdman Yurdu'nun taraftar grubu, Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ı ziyaret ederek, forma ve atkı hediye ettiler.
Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir grup Mersin İdman Yurdu taraftarı, Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Kendilerine 'Şeytanlar Grubu' adını veren taraftarlar, Başkan Yıldırım'a üzerinde adının yazılı olduğu bir Mersin İdman Yurdu'nun forması ve atkısı hediye ettiler. Ziyarete katılan Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dinç, "Sayın Başkanımız bugüne kadar bizlerin hep yanında oldu. Bizler de verdiği destek için buradayız, kendisine Mezitli Şeytanlar atkısı ve forması hediye ediyor ve bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.
Taraftarların Mersin İdman Yurdu'nu desteklemek için her türlü fedakarlığa katlandıklarını vurgulayan Uğur Yıldırım da "Mersin İdman Yurdu'nun en ateşli taraftarları aramızdalar. Spora, özellikle futbola verdikleri önem bakımından onlarla birlikte olmak tabiatıyla beni de çok memnun etti. Futbolun dünyanın birinci derecede kabul ettiği bir spor olması herkesin dikkatini çekiyor. Bu bakımdan Mersin İdman Yurdu'na en kötü günlerinde bile gösterdikleri vefakar taraftarlık örneği alkışlanacak biçimde, o nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da Mersin İdman Yurdu'na ve spora faydalı çalışmalar yapacaklarına inanıyorum" diye konuştu.
(KYM-Y)

19.12.2012 17:03:11 TSI

Editör: Wan Haber