Düzce Tapu Müdürlüğü'nde her türlü işlem ve belge alım başvurularının "Başvuru" bölümüne yapılacağı bildirildi.
Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, işlem ve belge alım ile malik bizzat veya vekaletli vekil başvurularının her gün 08.00 ile 11.00 saatleri arasında "Başvuru" bölümüne yapılacağı belirtildi.
Açıklamada, "İşlem hazırlanınca yine masa, makbuz numarası belirtip, Ziraat Bankası'na gidecek. Daha sonra ATM, banka içerisinden işlemle veya internet bankacılığı ile harç ve döner sermaye ödemesini yapıp, makbuzunu Tapu Müdürlüğü'ndeki nöbetçi memura teslim edecek. İmza alındıktan sonra da işlemi tamamlanacaktır. İşlemi tamamlanan ve masa ile randevu verilen kişilerin, randevu saatinden 15 dakika içerisinde gelmemesi halinde işlem iptal edilecektir. İptal edilen başvurular ertesi gün kesinlikle kullanılmayacaktır. Üç defa randevu saatine uyulmaması halinde tekrar başvuru yapılacaktır" denildi.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün başlattığı uygulama ile istem sahiplerinin iş ve taleplerinin aynı gün içerisinde hızlı ve güvenle karşılanmasının amaçlandığı belirtilirken, internetten başvuruların en kısa sürede hizmete gireceği bildirildi.
(AY-UU)

06.12.2012 15:32:36 TSI

Editör: Wan Haber