Mersin'de petrol istasyonunda 5 kişiyi vurduktan sonra intihar girişiminde bulunan tanker şoförü Cengiz Yıldız ile yaralılardan Aydın Çelik kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. 

 


Merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi, GMK Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda meydana gelen olayda, işten çıkarılan tanker şoförü Cengiz Yıldız, petrol istasyonuna gelerek iş yeri sahibi İbrahim Güder ile çalışanlardan Nevzat Gümüştaş ve Aydın Çelik ile o sırada orada bulunan vatandaşlardan Mustafa Yunusoğlu ile 12 yaşındaki Mert Şahin adlı çocuğu tabancayla vurarak yaraladı.

 

 


Olay yerinde kalbi duran ancak kaldırıldığı özel bir hastanede tekrar hayata döndürülen ve ameliyata alınan Cengiz Yıldız kurtarılamadı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Aydın Çelik de yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

 


Aynı hastanede tedavi altına alınan İbrahim Güder ile Mersin Devlet Hastanesi'nde bulunan Mustafa Yunusoğlu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

Editör: Wan Haber