Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Kadın Girişimciler Komisyonu tarafından "Aile İçi Şiddet ve Hukuksal Boyutu" konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Avukat Havva Tekin, TAGİD üyelerine Aile içi şiddetin hukuksal boyutu hakkında bilgiler verdi.
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) binasında düzenlenen konferansa çok sayıda dernek üyesi katılırken, TAGİD Kadın Girişimciler komisyonunca düzenlenen "Aile İçi Şiddet ve Hukuksal Boyutu" konulu konferansa Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın eşi Zehra Doğan'da katıldı.
TAGİD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkan Yardımcısı Hatice Kalkan konferansın açılış konuşmasını yaparak; "Aile İçi Şiddet ve Hukuksal Boyutunu öğrenmek ve bilgilenmek adına böyle bir konferans düzenledik. Katılan üyelerimize ve konuşmacı Avukat Havva Tekin'e teşekkür ederim" dedi.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Tekirdağ Barosu Avukatı Havva Tekin, katılımcılara Aile İçi Şiddet ve Hukuksal boyutu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye'de yaşanan aile içi şiddet olaylarından da örneklemeler yapan Tekin, yaklaşık bir saat boyunca katılımcılara kadına karşı şiddet olaylarının hukuksal boyutları hakkında da bilgiler verdi.
Konferansın sonunda TAGİD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkan Yardımcısı Hatice Kalkan, konuşmacı Avukat Havva Tekin'e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.
(SŞ )

02.02.2013 16:12:58 TSI

Editör: Wan Haber