Tavşanlı'da Çevre Yolu üzerinde Otogar karşısında faaliyete başlayan Sultan AVM, değişik markaların bulunduğu mağazalar ile hizmete girdi. Sultan Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı nedeniyle tören gerçekleştirildi.
Törene, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Milletvekilleri Soner Aksoy, Vural Kavuncu, İdris Bal, Hasan Fehmi Kinay, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Rektör Ahmet Karaaarslan, İşadamı İsmet Güral, Kaymakam Numan Hatipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve işadamı Ahmet Baş ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Törende konuşan, Sultan Plaza Yönetim kurulu Başkan vekili Habil Yılmaz yaptığı açıklamada, Bu alışveriş ve yaşam merkezi inşallah ilçemize hayır getirsin. Bizler Kütahya ve Tavşanlı'ya hizmet veren bir kuruluşuz. Adım adım ilerlemeye gayret ediyoruz. bu binanın açılmasına bize yol gösteren tüm resmi kuruluşlara ve davetimize icabet eden tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Eğer geçmişin pişmanlıklarını ve yarının endişelerini düşünürseniz bugünün şükretme imkanını bulamazsınız. Biz Kütahya olarak geçmişi bir kenara bıraktık. Bugünü yaşamayı tercih ediyoruz. ortaya konulan hedeflerle birlikte her yarını bugün olarak yaşama hedefimiz var. İnanıyoruz ki, önümüzdeki dönemde bölgemiz daha ileri düzeyde gelişecektir. Açılan bu alışveriş merkezinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Kaymakam Numan Hatipoğlu da yatırımcıları tebrik ederken, Milletvekili Vural Kavuncu ise, "Kuşkusuz bu merkez ilçemize bir farklılık getirecektir. Bu hizmetin getirilmesinde emeği bulunan tüm yatırımcılara teşekkür ediyorum. Artık ülkemiz birinci sınıf bir ülke. Markalarda, hizmette ve rekabette artık bir adım önde olmak zorunda. Biz geçmişe bakınca ülkemizde hizmette çok daha ileri bir noktadayız. Bu değişim ile birlikte artık ihtiyaçlar ve tüketici profili de değişmeye başladı. İnşallah bu yatırımlar artarak devam eder. Tüm yatırımcılarımıza bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

21.01.2013 13:22:34 TSI

Editör: Wan Haber