Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Şuhut'ta Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Teşkilatının katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programına ilgi yoğun oldu.
Şuhut Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya, AK Parti'nin Türkiye'de gençlere önem veren tek parti olduğunu kaydederek, Türkiye'de daha önceki siyasi oluşumlarda gençlerin her zaman perde arkası roller biçilerek gençlerin bayrak asan getir götür işlerine bakan kişiler olarak görüldüğünü söyledi. Karakaya, "Gençlerin siyasette hiç bir zaman fikirleri alınmamış, konuşma ve siyaset yapma hakkı tanınmamış bireyler olmuştur. Ama AK Parti her zaman gençlere önem vererek, gençlerin fikirlerine önem vermiş ve siyasette yer almalarını sağlamıştır" dedi.
Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları adına konuşma yapan İbrahim Aslan ise "Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm teşkilatımıza teşekkür ederim. Bu tür etkinliklerin devamlı yapılmasının parti içerisinde kaynaşma adına faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.
Program kapsamında Şuhut Atatürk Kültür ve Sanat Evi'ni ziyaret edilerek, Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Gençlik Kolları Binasında parti üyeleri arasında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.
(SÇ-GC-SK-Y)

07.01.2013 17:09:25 TSI

Editör: Wan Haber