Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay içerisinde göreve seçilen 131 No.lu TARİŞ Söke Pamuk Kooperatifi yönetimini ziyaret etti.
MHP Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ateş, Belediye Meclis Üyesi Ekrem Akpınar'ında yer aldığı ziyarette kooperatif yönetim kurulu başkanı İsmail Özer ve yönetim kuruluna tebrik ve başarı dileğinde bulunan MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, TARİŞ'in bir an önce düzlüğe çıkmasını arzu ettiklerini söyledi.
Mutafoğlu "TARİŞ başta ege çiftçisi olmak üzere Türk tarımında ayrı bir önemi var. Bu güne kadar verdiği hizmetler ortada. Son dönemlerde içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan düzlüğe çıkma yolunda mesafe alınmasından TARİŞ'in geleceği için bizleri daha da umutlandırmakta. Bizler sıkıntılı süreçte Tariş yönetimlerine destek vermeyi sürdürmekte kararlıyız "dedi.
Kendisi de Tariş Pamuk Kooperatifi üyesi olan İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ateş'de yaptığı açıklamada TARİŞ'in bölge pamuk sektöründe önemli bir denge unsuru olduğunu dile getirerek, "TARİŞ'in eski günlerine kavuşması için sadece elimizi değil, kafamızı taşın altına koymaya hazırız" dedi.
MHP Heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren 131 No.lu Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer de, "Bizleri bu sıkıntılı süreçte yalnız bırakmayan MHP ilçe teşkilatına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(LT-MB-İK)

19.12.2012 13:02:20 TSI

Editör: Wan Haber