Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde dün gece yarısından itibaren başlayan kar yağışı etkili şekilde devam ediyor. İlçede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.
Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, dün gece yarısından itibaren başlayan kar yağışının devam ettiğini, Belediye'ye ait iş makineleri ile sabahın erken saatlerinden itibaren başladıkları çalışmaların halen devam ettiğini söyledi.
Karayolları ekiplerinin sürekli yollarda çalışma yaptığını kaydeden Altıparmak, yağışın böyle devam etmesi halinde yarın sabaha kadar kar kalınlığının 60 santimetreyi bulabileceğini belirtti. Altıparmak, Belediye envanterine kayıtlı greyder, kanal kazıcı, kepçe ve traktör yardımıyla vatandaşların mağdur olmaması, ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin sekteye uğramaması için sürekli mücadele yaptıklarını belirterek, "Sabah erken saatlerde çalışmalara başlıyoruz. Gece yarılarına kadar çalışmamıza devam ediyoruz. Nerede ne sorun varsa koşup hallediyoruz. İşimizin başındayız. Vatandaşlarımız günün her saati Belediyemizi arayabilir." dedi.
(RE-ÖS-Y)

18.12.2012 16:37:54 TSI

Editör: Wan Haber