Forum Kayseri'de Gitarist Cristina Sandsengen ve klarnet ustası Miray'ın müzik dinletisi ile çiftler romantik dakikalar yaşarken, "Aşk Her şeye Değer" isimli yarışma ile 5 yıldızlı otelde tatil yapma şansı yakalayacak.
Özel günlerde düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarla Kayserililerin buluşma noktası haline gelen Forum Kayseri, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. Çiftlerin bu özel günde romantik ve eğlenceli dakikalar geçirmelerini amaçlayan Forum Kayseri, ev sahipliği yapacağı üç farklı etkinlikle heyecanı doruğa taşıyor.
Forum Kayseri, 14 Şubat'ta eğlenceli ve keyifli bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor. "Aşk Her şeye Değer" isimli yarışma kapsamında çiftleri zorlu bir sınav bekliyor. Yarışmacılar kendilerine verilen ipuçlarının izini sürecek. Her ipucu, büyük ödül sorusuna bir adım yaklaşmayı sağlayacak. Tüm verileri toplayarak sahneye çıkan katılımcılar kendilerine yöneltilen soruya doğru yanıt verdiğinde sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Yarışmayı en kısa sürede tamamlayan çift ise 5 yıldızlı otelde 4 gün 5 gece tatil yapma hakkı kazanacak.
Belçikalı Klasik Gitar sanatçısı Cristina Sandsengen ve İstanbul Klarnet Orkestrası'ndan klarnet ustası Miray, yeteneklerini Forum Kayseri ziyaretçileri için sergileyecek. Çiftlere unutulmaz dakikalar yaşatacak sanatçılar, onları romantik bir müzik yolculuğuna çıkaracak.
"10 Dilde Aşk" temalı Greenbox Eğlence Stüdyosu'nda çiftler, seyyah olup dünyayı dolaşacak. Çiftlerin görüntüleri kaydedilerek, kendilerine hediye edilecek.
Sevgililer Günü'nde tüm çiftler Forum Kayseri'ye davet edildi.
(MFT-AÖ-Y)

13.02.2013 11:56:50 TSI

Editör: Wan Haber