Selçuk Ticaret Odası'nın, 6-9 Aralık tarihlerinde İzmir Kültür Park'ta düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı'ndaki standı katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Selçuk Ticaret Odası, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey Fuarı'na katıldı. Fuarda, Selçuk'un kültürel değerlerinin yansıtıldığı özel tasarım standıyla ziyaretçilerin oldukça büyük ilgisini gören Selçuk Ticaret Odası, dört gün boyunca ilçenin ve üye firmalarının tanıtımlarını yaptı. Fuar öncesi tüm üyelerine ulaşan ve firmalardan tanıtım broşürleri toplayan oda yetkilileri, firmaların tanıtımlarını yaptılar.

STANDA ÜST DÜZEY İLGİSİ
Selçuk Ticaret Odasının açtığı standı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve eski bakanlardan Işılay Saygın da ziyaret etti. Stantta gelen misafirleri Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Oda Başkanı Cumhur Yelken, Meclis Başkanı Tijen Aras, Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Yelken ve oda meclis üyeleri karşıladılar. Selçuk Ticaret Odası Başkanı Cumhur Yelken, standa gelen misafirlere ilçeye özgü çeşitli hediyeler sundu.
Odaya kayıtlı ve Selçuk ekonomisine büyük katkıları olan firmalardan bazıları da fuara aktif olarak katıldı. Şirince Akberg Şarapçılık firması da bu firmalar arasında yer alırken, açtığı stant ile fuar alanında büyük ilgi topladı. Firma, fuara katılanlara hem şarap ikramında bulundu, hem de satış yaptı. Özellikle bayanlardan büyük ilgi gören firma fuara renk kattı.
Selçuk'un en büyük tarım ürünlerinden biri olan zeytin ve zeytinyağını ise ilçede faaliyet gösteren Atınç ORO Zeytinyağı firması tanıttı. Özenle seçilmiş ve şişelenmiş zeytinyağları standa gelen misafirlere de ikram edildi.
Selçuk'ta faaliyetini sürdüren İsmet Can Halıcılık ise stantta sunduğu birbirinden değerli el dokuma halıları ile büyük bir renk kattı. Özellikle üst düzey misafirlerin ilgisini çeken halılar, Selçuk'un farklı değerlerini de ortaya çıkardı.
Bu yıl üyelerinin katılımlarıyla ile daha da canlanan Selçuk Ticaret Odası standı, dört gün boyunca turizm fuarında personeli ile Selçuk'un tanıtımı için çalıştı. Selçuk Ticaret Odası Başkanı Cumhur Yelken, "Bu yıl ikinci kez katıldığımız Travel Turkey Turizm Fuarı bizim için çok keyifliydi. Geçen yıla oranla daha bilinçli ve ayakları daha yere basan bir stantla fuara katıldık. Hem ilçemizin hem de üyelerimizin tanıtımlarını başarıyla yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha fazla üyemiz ile daha büyük fuarlara katılacağız. Fuarlar firmaların seslerini duyurabileceği en büyük platformlardan biridir. Üyelerimizin tanıtımlarına biraz katkı koyabilmek için fuarlara katılmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
(NÖS-ERG-Y)

19.12.2012 13:50:16 TSI

Editör: Wan Haber