Trabzon Belediye Meclisi, Şehit Onur Fikret Dülger'in ismini doğup büyüdüğü ve okula başladığı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşatacak.
5 Eylül 2012 tarihinde Afyon'da cephanelikte meydana gelen patlama sonucu şehit olan Trabzonlu Onur Fikret Dülger'in ismi doğup büyüdüğü ve okula başladığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Zeytinlik Caddesi'ne verildi.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığında yapılan meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar gereği Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Tanjant Yolu'nu, Uzun Sokak'a bağlayan Zeytinlik Caddesi'nin ismi Şehit Onur Fikret Dülger Caddesi olarak değiştirildi.
Başkan Gümrükçüoğlu, 5 Eylül 2012 tarihinde Afyon'da meydana gelen patlama sonucu şahadet mertebesine ulaşan Şehit Onur Fikret Dülger'in isminin doğup büyüdüğü ve okula başladığı mahallesinde yaşatılacağını söyledi.
Ülkedeki tüm evlatların en kıymetli varlıklar olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Terörle mücadelede ve askerlik vazifesinde şehit olan evlatlarımızın isimlerinin yaşatılması bizler için çok önemli. Vatani görevi sırasında şehit olan kıymetli evladımız Şehit Onur Fikret Dülger'in şehadet mertebesine ulaşmasının ardından tüm şehir ve ülke her zaman acılı ailesinin yanında olmuştur. Ülkemizin çimentosu olan Trabzon'da kıymetli Belediye Meclis üyelerinin oy birliği ile aldığı karar gereği şehidimizin ismi mahallesindeki caddede yaşatılacak. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
(OK-ÖS-Y)

08.01.2013 15:43:39 TSI

Editör: Wan Haber