Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimlerinden AKİL Haber Ajansı öğrencileri, Kars Sarıkamış'taki zorlu kış koşullarında giyecek sıkıntısı çeken ilköğretim öğrencilerine yönelik yardım kampanyası başlattı.
18 Ocak 2013 tarihine kadar devam edecek olan kampanyayla 6-15 yaş aralığındaki çocuklara kışlık giyecek yardımının yanı sıra kırtasiye araç ve gereçleri de toplanıyor.
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık tüm duyarlı insanlardan destek beklediklerini belirterek, "Öğrencilerimizin bu kampanyasını canı gönülden destekliyoruz. Umut ediyoruz ki bu çabaları karşılıksız kalmaz ve Sarıkamış'taki öğrencilerimizin bu zor şartlar altında üşümemelerine yardımcı olurlar" dedi.
Akil Haber Ajansı Muhabiri Şafak Tanır ise, kurum olarak öğrencilerin durumlarına kayıtsız kalmamaları gerektiğini vurgulayarak, "En soğuk yere ulaşmak istedik ve Kars-Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne mail attık. Benim hayal ettiğimi Haber Ajansı ile birlikte kocaman bir organizasyona dönüştürdük" şeklinde konuştu.
(SK-Y)

04.01.2013 14:14:20 TSI

Editör: Wan Haber