Sarar Grubu Düzce'de yatırım yapmaya hazırlanıyor. YİMPAŞ AVM'yi satın alan Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük'ü ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Cemalettin Sarar, "YİMPAŞ'a ait olan AVM ve arkasındaki otel inşaatını satın aldık. Bu dakikadan sonra kötü durumda olan AVM ve Otel inşaatlarını bitirip hizmete sunacağız. İnşallah bundan sonra bu mülk bizim değil Düzce'nin. Düzce'yi seviyoruz. Sevdiğimiz için de buraya da güzel bir AVM yapmaya ve akabinde de Otel yapmaya karar verdik. Düzce'ye hareket getireceğine inanıyoruz. Bu yatırım yapıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Sarar markası dünya markasıdır. Dünya'da 5 kıta da 49 ülkede 100'ün üzerinde Sarar mağazası var. Düzce'de olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yatırımımız hemen başlayacak ve takribi 8 ay içerisinde tamamlanacak. Benim çocuğum yok. 5 bin yavrum var Sarar fabrikalarında çalışan. Sarar, 1944 yılından beri yani 69 seneden beri dünya markası olmak için çalışıyor. Düzce'de de markamıza yakışan, kaliteli işler yapacağız. AVM'miz ve Otelimiz en üst düzeyde yatırımlar olacaktır" ifadelerini kullandı.
DTSO Başkanı Metin Büyük, Cemalettin Sarar'ın odamızı ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını ve Sarar Şirketler Grubu'nun ülke tanıtımına da önemli katkıları olduğunu ifade etti. Büyük, Sarar'ın dünya markası olması ve kalite standartlarının yüksek olmasının ülkemizin tanıtımı için büyük önem taşıdığını belirtti. Büyük; "Amerika'ya yapmış olduğumuz bir seyahatte Sarar'ın bilboardlarını gördüğümüzde çok duygulandık. Sarar dünya markası ve ilimize de dünya standartlarında kaliteli yatırımlar yapacak. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" şeklinde konuştu.
Ziyarette DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı, DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İbrahimoğlu ve Sarar Düzce Mağazaları sahibi Ayhan Hacıislamoğlu'da bulundu.
(AY)

01.02.2013 15:40:50 TSI

Editör: Wan Haber