Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sanayi sitesi esnafı, sanayi sitesi girişine yapılan su kanalı nedeniyle otomobillerin zarar gördüğünü ve giriş yapamadığını belirterek belediyeye tepki gösterdi.
Alaplı ilçesinde sanayi sitesindeki bir grup esnaf belediye tarafından sanayi sitesinden yola akan suların yolu bozduğunu öne sürerek sanayi sitesi girişine yaptığı su kanalının küçük araçlara zarar vermenin yanı sıra girişte sıkıntı yaşandığını öne sürerek belediyeye tepki gösterdi.
Sanayi sitesi esnaflarında Suat Şen, belediye tarafından site girişine yapılan su kanalının araçlara zarar verdiğini ve küçük araçların giremediğini söyledi.
Belediyenin sanayi sitesinden yola akan suların yolu bozduğunu öne sürerek sanayi sitesinin girişine su kanalı yaptığını belirten Şen, " Alaplı belediyesi tarafından yağmurlu havalarda sanayi sitesinden yola akan suların yolu bozduğunu öne sürerek site girişine bir su kanalı yaptı. Su kanalı öyle bir yapıldı ki küçük araçlar giremiyor. Araçların alt kısmı zarar görüyor. Biz nasıl iş yapacağız. Mağdur durumdayız. Bize deniyor ki büyük araçlar girsin, küçük araçlar girmesin, böyle şey olur mu?, zaten işlerimiz eskisi gibi değil, birde girişi küçük araçlara kapattılar, nasıl ekmek kazanacağız. Biz bu konuda belediye yetkililerine söyledik. Buraya küçük bir boru hattı döşensin böylelik hem sanayi sitesinden akan sular yola zarar vermez hem de küçük araçların girişinde sorun yaşanmaz biz bu konuda belediye yetkililerinden duyarlılık bekliyoruz" dedi.
(HH-OA-Y)

21.01.2013 16:22:42 TSI

Editör: Wan Haber