ADIYAMAN OFİSİNİ ZİYARET ETTİ." style="margin-left:10px;"/>ADIYAMANLI SANATÇI İBRAHİM HARİKASES, İHLAS HABER AJANSI (İHA) ADIYAMAN OFİSİNİ ZİYARET ETTİ.

IHAAW111747-YRL/02-02-2013


SANATÇI HARİKASES, İHA'YI ZİYARET ETTİ

(FOTOĞRAFLI)

CİHAN KİZİR
ADIYAMAN (İHA) Adıyamanlı Sanatçı İbrahim Harikases, İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman ofisini ziyaret etti.
Basının Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Harikases, basın mensuplarının işlerinin zor olduğunu, zor şartlarda görev yaptıklarını ve basın mensuplarının sürekli yanında olduklarını belirterek, bir süre İHA Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir ile sohbet etti.
Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Adıyamanlı Sanatçı İbrahim Harikases, "Türkiye'nin dört bir tarafında İhlas Haber Ajansı Adıyaman Ofisinin hizmetlerini duyuyorum ve bu nedenle İHA'yla gurur duyuyorum. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına Adıyaman'ımızın sesini duyuruyorsunuz. Bu hizmetinizden dolayı sizleri ziyaret edip teşekkür etmek istedim. Zaman buldukça sürekli Adıyaman'ı, memleketimi ziyarete geliyorum. Adıyaman'da birçok değişiklikler olmuş. Özellikle sağlık, eğitim konusunda. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adıyaman'ın gelişimi konusunda her zaman destek vermeye hazırız. Adıyaman Büyükşehir olma yolunda ve inşallah kısa bir süre içerisinde de büyükşehir olur" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İHA Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir ise, Adıyaman'ın ve ülkenin gelişimi konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, basın meslek ilkeleri doğrultusunda ve çeşitli zorluklar içinde, toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması, ülke yararına sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. Kizir, bu anlayışla topluma ve ülkeye hizmet vermekten mutluluk duyduğunu söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Harikases, İHA muhabirine son çıkardığı 'Babam Sağolsun' albüm CD'sini hediye etti.
(CK-AŞ-Y)

02.02.2013 11:38:47 TSI
Editör: Wan Haber