Manisa Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Tiyatro Gerçek'in 'Sanat' adlı oyununu tiyatro severlerle buluşturdu.
Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyunu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu ve Hasan Eryılmaz, Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu ile çok sayıda sanatsever izledi.
Yasmina Reza'nın kaleme aldığı, Atilla Şendil'in yönettiği, Bekir Aksoy, Hakan Gerçek ve Rüzgar Aksoy'un oynadığı tek perdelik 'Sanat' adlı tiyatro oyunu, sanatseverlerden tam not aldı. Salonu dolduranlara güzel bir gece yaşattıkları için tüm oyuncuları ve teknik ekibe teşekkür eden Başkan Cengiz Ergün, kendilerini Manisa'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oyuncuları kutlayarak çiçek takdim eden Başkan Ergün, "Bu hayatta en güzeli, kıymeti bilinmesi gereken değer dostluk ve arkadaşlıklardır. Sizler de bunu sanat yoluyla gözler önüne serdiniz. O açıdan herkese teşekkür ediyorum. Manisalılara güzel akşam yaşattınız. Manisa değişiyor, yeni sloganımız budur. Bu değişimin içerisinde olduğunuz için tüm Manisa halkı adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Oyundan elde edilen gelirin yardıma muhtaç öğrencilere burs olarak verileceğini dile getiren Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Beyhan Yörür de, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
(YB-ERG-Y)

12.01.2013 16:18:31 TSI

Editör: Wan Haber