Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ÇTSO Lisesi futbol ve basketbol oyuncularına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından spor malzemeleri hediye edildi.
Çerkezköy Belediyesi'nde düzenlenen törenle Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem sporculara 44 kamp eşofmanı, 20 kaban, 4 futbol topu, 4 basketbol topu, 12 basketbol forması, 12 voleybol forması, 14 voleybol eşofmanı ve 2 kaleci eldiveni hediye ederek Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
Malzemelerin teslim edilmesinin ardından Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek sporculara nasihatlarda bulunan Başkan Ertem, "Alan fark etmeksizin yapılan işten ziyade, asıl başarı ahlaki davranışlardır. Sadece futbol ya da basketbolda derece yapmak, pek fazla önemli değildir. Balıkesir'e gittiğinizde orada davranışlarımızla ve ahlakımızla örnek olmamız gerekir. Bunu en iyi şekilde sergilediğiniz zaman asıl şampiyon, o zaman olmuş olursunuz. Turnuva boyunca konaklayacağız otele kadar tüm ihtiyaçlarınız belediyemizin bütçesi tarafından karşılanmış durumdadır. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
ÇTSO Lisesi Müdürü Mustafa Türk'de yapılan yardım ve desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e teşekkür ederek, başarıların devam etmesi için oyuncularının ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade etti. ÇTSO Lisesi Beden Öğretmeni ve aynı zamanda futbol takımının antrenörü Vedat Çolak, "Türkiye Genç Erkekler Futbol grup müsabakalarında Üst üste yapacağımız üç maçın ardından grup birincisi olan takımlar yarı finallere kalacaklar. Yarı final de 28 takım mücadele edecek" diye konuştu.
Çolak şunları söyledi: "Şampiyonluk sürecinde bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Fem Dershanesi ve Dönerce'ye de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Balıkesir'de yapılacak olan müsabakalarda Çerkezköy ve Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil ederek, zaferlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz"

14.01.2013 10:12:53 TSI

Editör: Wan Haber