Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Genç Erkekler Voleybol müsabakası sonucu il birincisi olan Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybol takımı öğrencileri, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz tarafından ödüllendirildi.
Liseler arası Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri İlçe Kaymakamı Bayram Gale'yi ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere bir süre sohbet eden Kaymakam Gale, Voleybol müsabakasında Yerköy'ü en iyi şekilde temsil eden öğrencilere teşekkür ederek, "İnanıyorum ki, öğrencilerimiz bölgesel Genç Erkekler Voleybol müsabakasında ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Günümüzde hobiler arasında en vazgeçilmezlerden biri olan spor müsabakaları, her millet tarafından büyük destek görmektedir. Bizlerde bu düşüncelerle, ilçemizde bulunan spor salonu ve futbol sahamızı ilçe halkının hizmetine açmayı düşüyoruz. Kişi veya kişiler kaymakamlığımıza müracaat ederek belirledikleri günlerde ve saatlerde spor tesislerimizden yararlana bilirler. Spora verilen destek geleceklerimize ışık tutacaktır. Bu anlamda ilçemizde bu tür bir etkinliklere ışık olması için bu tür bir karara varmış bulunmaktayız" dedi.
Daha sonra İlçe Kaymakamı Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, voleybol takımı sporcularına Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Necip Aydın ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz Demir'e çeşitli hediyeler takdim etti.
(ÖE-AÖ-Y)

21.01.2013 16:09:54 TSI

Editör: Wan Haber