Türk Ocakları Salihli Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurul toplantısı dernek binasında yapıldı. Kongrede mevcut başkan Ersin Aybar güven tazeledi.
Kongreye Salihli Belediyesi Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rıza Gülmez, Kulalılar Derneği Başkanı Bahtiyar Gök, Türk Eğitim Sen Salihli Şube Başkanı Mehmet Kocatürk, okul müdürleri, üyeler ve davetliler katıldı.
Divan Başkanlığına Cengiz Tunç'un getirildiği kongrede bir konuşma yapan Türk Ocakları Salihli Şube Başkanı Ersin Aybar, iki yıl süre içinde yaptıkları faaliyetleri anlatarak şunları söyledi: "Türk Ocakları 1915 yılında Salihli'de kurulmuş ve o devirde istasyon mevkiinde bulunan şehitlik anıtı yapılmıştır. Biz de Türk Ocaklarının kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle bir anıt çeşme yapımına başladık. Çeşme inşaatımız devam ediyor. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu konuda bize destek veren Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum."
Kongrede yapılan konuşmalar sonucunda tek liste halinde sunulan listeye göre yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ersin Aybar, Ali İkbal Demirel, Musa Akyol, Erdoğan Adıgüzel, Mehmet Kaya, Hasan Serbest, Mustafa Ünveren.
(ES-ERG-Y)

12.02.2013 13:48:53 TSI

Editör: Wan Haber