Van'ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Hotel Van, Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.
Edremit yolu üzerinde Van Gölü manzarası ve konforuyla müşterilerini ağırlayan Rescate Hotel Van, önemli günlerde de yaptığı etkinliklerle büyük ilgi görüyor. 14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıklarını tamamlayan Rescate Hotel Van, 'Aşk Sokağı'nda sevgililere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Rescate Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, sevgililerin 14 Şubat'ı Rescate'nin 'Aşk Sokağı'nda kutlayarak aşka yolculuk yapmasını sağlayacaklarını söyledi. Angün, "Sevgilinizi masanızda keman dinletisi ve Grup Hayal'in canlı performansı eşliğinde romantik bir gece ile şımartın istiyoruz. Bugün için 7'den 70'e her şeyi düşündük. Hazırladığımız menü de sevgililerin damak tadına hitap edecek. Sevgi çemberi (zengin ordövr tabağı), kalbim seninle (ıspanaklı kaşarlı börek), aşk bahçesi (bahçe salatası), yakamoz
(limonlu sorbe), pasajda aşk ateşi (mevsim sebzesine sarılı demi glas soslu baonfile), tatlı rüyam (frambuazlı yaş pasta), çikolata tuilinde aşk meyvecikleri, limitsiz yerli içki ve meşrubat ile kişi başı 95 TL'dir. Rescate Hotel Van'ın 'Konaklamalı Sevgililer Günü Paketi'nde, Aşk Sokağı'nda Sevgililer Günü yemeği, konaklama, ertesi gün brunch ve spa kullanımı fiyatı 300 TL ve KDV dahil olacaktır" dedi.
(MSA-Y)

01.02.2013 14:30:27 TSI

Editör: Wan Haber