Sivas Bilim Sanat Merkezi Müdürü Bahattin Özdemir ve TRT'de yapımcılık ve yönetmenlik yapan Zeliha İlhan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Bilim Sanat Merkezi Okul Müdürü Bahattin Özdemir,üstün zekalı çocukların eğitimlerinin Bilim Sanat Merkezi'nde değerlendirilerek güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Bilim Merkezinde öğrenim gören üstün zekalı çocukların daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Bu konuda üniversitemizde bir çalıştay planladık. Bu konuda sayın rektörümüzden destek istiyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ise "Eğitime her anlamda katkı sağlanması konusunda üniversite olarak hazırız. Çalıştay projesinde bize düşen ne varsa fazlasıyla yaparız. Üstün zekalı çocuklarımıza elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Korkmaz ve Bilim Sanat Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Özcan Duman'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Müdür Özdemir, Rektör Prof. Dr. Kocacık'a "Sivas Tarih Şeridi" adlı pano hediye etti.
Öte yandan TRT'de yayınlanan "Bir Ömür Dediğin" programının yönetmenliğini, yapımcılığını ve sunuculuğunu da yapan Zeliha İlhan, Sivas'ta ki yaptıkları çekimlerin ardından Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti.
(UY-ZB-Y)

01.02.2013 17:53:08 TSI

Editör: Wan Haber