'Herkes için sağlık' ilkesiyle bölge halkına hizmet sunan Medical Park Gaziantep Hastanesi, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emine Ak da Medical Park ailesine katılarak hasta kabulüne başladı.
Önümüzdeki günlerde ek binasını hizmete açmaya hazırlanan Medical Park Gaziantep Hastanesi, mevcut branşların yanında yeni branşlarda da seçkin hekimleri hastaları ile buluşturmaya devam ediyor. Halen klinik psikoloji bölümünde hasta kabulüne devam edilirken, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları (Psikiyatri) Uzmanı Dr. Emine Ak da hasta kabulüne başladı.
1979 Ankara doğumlu olan Psikiyatri Uzmanı Emine Ak, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında ihtisasını tamamladı. 2005-2010 yılları arasında aynı hastanede görev yapan Uzm. Dr. Emine Ak, 2010-2012 yılları arasında da Kilis Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladı. Ak'ın göreve başladığı psikiyatri kliniğinde; depresif bozukluklar, iki uçlu duygu durum bozukluğu, fobiler, panik bozukluk, sosyal anksiyete bozukluğu, yaygın anksiyete bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, yaş reaksiyonu, şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar, yeme bozuklukları, alkol kullanım bozuklukları, uyku bozuklukları, dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, yaşlılık psikiyatrisi, ergenlik ve gençlik dönemi ruhsal sorunları, cinsel işlev bozuklukları, aile terapisi, ilişki ve evlilik terapisi gibi günlük hayatı olumsuz etkileyen psikolojik rahatsızlıkların tedavi edileceği öğrenildi.
(MDC-SO-Y)

12.02.2013 16:42:46 TSI

Editör: Wan Haber