Gebze'nin 18 köy ve 22 mahalle muhtarı Eskihisar'da düzenlenen kahvaltıda ilçe protokolüyle bir araya geldi. Toplantıda, mecliste yasalaşan ve büyükşehir kanununda yapılan değişikliklere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Gebze protokolü, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Gebze'nin köy ve mahalle muhtarları Eskihisar Kaptan Köşkü Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda protokolle bir araya geldi. Gebze Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Turgut Uçar ve muhtarların eksiksiz yer aldığı kahvaltı programına AK Parti Kocaeli milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Zeki Aygün, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Nüfus Müdürü Hasan Aydın, İl Genel Meclisi üyesi Kadir Gürkan da katıldı. 18 köy ve 22 mahalle muhtarının eksiksiz olarak katıldığı toplantıda, geçtiğimiz günlerde meclis'te yasalaşan ve büyükşehir kanununda yapılan değişikliklere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, önümüzdeki hafta köy muhtarlarının katılımıyla düzenlenecek toplantıda, yasanın getirilerinin masaya yatırılacağını, talep ve görüşlerin ele alınacağını söyledi. Başkan Köşker'in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise konuşmasında, devletin her zaman vatandaşın yanında ve hizmetinde olduğunu vurguladı. Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur ise yaptıkları konuşmada, büyükşehir yasasında yapılan değişikliklerle yerel yönetimlerin köylere hizmet götürmesi noktasında gücüne güç katacağını vurguladılar. Toplantı protokol üyeleri ve muhtarların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
(UU)

13.01.2013 13:41:24 TSI

Editör: Wan Haber