Gaziantep Üniversitesi Kültür Müdürlüğü'ne bağlı çalışmalarını sürdüren Prizma Öğrenci Topluluğu'na üye öğrenciler, Osmaniye Berke Barajı ve Hidroelektrik Santrali'ne gezi düzenledi.
Organizasyon komitesinin düzenlediği teknik geziler güzel dostluklar oluşturuldu. Prizma Öğrenci Topluluğu Temsilcisi Emrah Karayazı, yöneticilerin tecrübelerini öğrencilerle paylaşmasının katılımcıların daha bilinçlendirdiğini kaydetti. Karayazı, "Türk Hava Yolları, Turkısh Technic, Marmaray Tüp Geçit, ASELSAN, Electroland teknik gezilerine ek olarak İnşaat Mühendisliği 2. sınıf öğrencileri ile Osmaniye Berke Barajı ve Hidroelektrik Santraline gezi düzenlendi. Gezi esnasında barajın ilk yapım aşamasından günümüze devam eden çalışmalar ve sistemler ile ilgili öğrenciler bilgilendirildi. Tüm desteklerinden dolayı berke barajı yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Topluluğun öğrencilerin istekleri yönünde akademik anlamda bütün faaliyetlerine devam ettiğini ifade eden Karayazı, "Prizma Öğrenci Topluluğu olarak üniversite hayatının okul eğitiminden ibaret olmadığını farkında olan geleceğin toplumunu oluşturacak bilinçli, sosyal, öz güveni yüksek ve donanımlı bireyler yetiştirmek için topluluk bünyesinde kurduğu eğitim, proje, sosyal etkinlik ,teknik geziler ve komiteleri ile faaliyet gösteriyoruz" diye konuştu.
(AHM-MEF-Y)

07.12.2012 15:13:14 TSI

Editör: Wan Haber