Konya'da bir marketten sucuk ve kaşar peyniri çaldıktan sonra motosikletiyle kaçarken kendisini durduran polislere bıçak çekip kurtulmayı başaran hırsızlık şüphelisi, uyuşturucu alırken yakalandı.
Olay, 8 Şubat Cuma günü saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, bir marketten 7 kangal sucuk ve 3 paket kaşar peyniri montunun içine saklayan Barış Ö. (21), marketten çıktıktan sonra motosikletine binerek kaçtı. Durumu fark eden iş yeri sahibinin polise haber vermesi üzerine güvenlik kameraları görüntüleri incelendi. Görüntülerde belirlenen şüphelinin hırsızlıktan 33 kaydı bulunan Barış Ö. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine bölgede araştırma başlatan polis, şüpheli Barış Ö'yü motosikletiyle giderken fark etti. Polisler tarafından durdurulan Barış Ö, kendisini gözaltına almak isteyen polislere bıçak çektikten sonra motosikletini ve çaldığı malzemeleri bırakıp kaçtı. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis, dün saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de Barış Ö'yü uyuşturucu temin etmek isterken gözaltına aldı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen hırsızlık şüphelisi, ifadesi için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Öte yandan, şüpheli Barış Ö'nün marketteki hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde şapkalı bir şekilde markete giren Barış Ö'nün daha sonra rafların bulunduğu yere geçerek montunun arasına sucuk ve kaşar peynirlerini gizlediği görülüyor.
(AH-FM-YHY-Y)

13.02.2013 12:03:44 TSI

Editör: Wan Haber