Karabük'te bir kişi, boşandığı eşinden olan çocuğunu getirmeleri konusunda tartıştığı anne ve babasını maşa ile döverek hastanelik etti.
Edinilen bilgiye göre, işlediği bir suçtan cezaevinde bulunan ve Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak serbest kalan Murat B. (38), dün gece alkollü olarak geldiği evde babası İsmail B. (69) ve annesi Zeliha B. (62) ile tartıştı. Murat B., boşandığı eşinden olan çocuğunu görmek istediğini belirterek, anne ve babasından çocuğunu getirmelerini istedi. Baba İsmail B.'nin aile ile konuşmadıklarını söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Murat B., eline aldığı soba maşası ile babası ve annesini yaraladı. İsmail B. ve Zeliha B., komşuların ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafalarına dikiş atılan karı koca, sabaha kadar müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. İsmail B., hastane çıkışında kendisini oğlunun dövdüğünü ve şikayetçi olduğunu söyledi.
Olayın ardından kaçan Murat B. ise, Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı.
(YE-CC-Y)

20.02.2013 14:33:04 TSI

Editör: Wan Haber