Kayseri çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle iki defa ertelenen Otobüsçüler Esnafı Odası Genel Kurulu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde başladı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Genel Kurulu'na adaylar Niyazi Uslu, Şevki Dursun ve Ali Arslan ile otobüs esnafı katıldı. Genel Kurul yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından yapılan konuşmalar ile başladı.
Genel Kurul'da kürsüye gelerek bir konuşma başkan adayı Niyazi Uslu, "Başkanlığım sürecinde verdiğim sözleri yerine getirdim. Sizlere en iyi bir şekilde hizmet vermeye gayret gösterdim. Vermiş olduğunuz destek ile tekrar seçilirsem sizlere hizmet vermeye devam edeceğim" diye konuştu.
Genel Kurul Başkan Adayı Şevki Dursun ise, "Sizlerin vermiş olduğu destek ile seçilmemiz takdirinde Büyükşehir Belediyesi ile daha koordineli çalışacağız. Bir olalım, iri olalım, diri olalım" ifadelerinde bulundu.
Bir diğer başkan adayı Ali Arslan ise seçildiği taktirde yapacaklarını sıralayarak, "Seçimler sonucu başkan olarak seçilsem, otobüs esnafı arkadaşlarımın hep yanında olacağım. Her türlü sıkıntılarını dinleyip onlara yol göstereceğim ve elimden gelen hizmeti göstermeye gayret edeceğim" açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi.
(MFT-AÖ-Y)

13.01.2013 13:17:40 TSI

Editör: Wan Haber