Osmaniye Belediyesi yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Rızaiye mahallesinde 50 metre uzunluğunda yeni bir yol açılarak, 10039 ile 10040 sokaklar birleştirildi.
Mahalle sakinlerini oldukça mutlu eden yol açma çalışması ile Rızaiye mahallesinde önemli bir çalışmaya imza atıldığını ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, 50 metre uzunluğundaki yolun 35 metresinin 45 bin TL'ye kamulaştırılarak bu alanda bulunan bina ve duvarların yıkıldığını söyledi. Yıkım öncesi mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kara, yol açma çalışması ile ilgili bilgiler de verdi.
Rızaiye mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin merakla beklediği bir yol açma çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Kara, önemli iki sokağı 50 metrelik bir yol ile birbirine bağladıklarını ifade ederek, "Açtığımız bu yol, 50 metre uzunluğundadır. Yolun 15 metresi yol terkiydi. Kalan 35 metresini ise kamulaştırdık. Bu alan imar planında yol olarak görülüyor. Mahalle için çok önemli bir çalışma. Özellikle öğrencilerimiz ve mahalle sakinlerimiz artık bu yol sayesinde uzun bir alanı dolaşmak zorunda kalmayacaklar. Kadirli Caddesi gibi önemli bir caddeye çıkmadan, ulaşımlarını sağlayacaklar. Mahallemize hayırlı olsun" dedi.
(ACK-Y)

21.01.2013 14:12:18 TSI

Editör: Wan Haber